Start

Beginnen met de online postkamer.

Om te beginnen heb je een account nodig om in te loggen. Een account is gratis en makkelijk aan te maken.

Registreren

• Ga naar app.postbode.nu
  • Het is belangrijk om goed na te denken over hoe de adreswijziging bekend wordt gemaakt bij de klanten en leveranciers. Een doorstuurservice van PostNL is te overwegen tezamen met een mailing.
  • De postbus is na aanvraag met 5 werkdagen gereed.

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging en wordt doorgestuurd naar het Home scherm van de online postkamer.

StartschermNaar dat je bent ingelogd kom je op het Home scherm. Dit is het startpunt van de app. De belangrijke elementen opgesomd.

• Verzenden, Voor het verzenden van brieven.
  • Ontvangen, Voor het digitaal ontvangen van post (lees verder)
  • Mailings, Voor het opzetten van mailings (lees verder)
  • Tegoed, De actuele stand van het saldo. (lees verder)
  • Mailbox, De actieve mailbox en instellingen (lees verder)
  • Gebruikersnaam, Voor persoonlijke instellingen (lees verder)

Zowel de digitale als de fysieke postbus wordt nu gereedgemaakt, je krijgt binnen 5 werkdagen bericht.